Booking

4 km. fra Ærøskøbing ligger Hotel Damgaarden, der er et lejlighedskompleks med 8 ferielejligheder.

Sommerhus M70272 – Hotel Damgaard

Denne ferielejlighed (Lejlighed 2) er beliggende i stueplan og har plads til 4 personer. Badeværelset er indrettet med brusekabine og en rummelig vask samt skabselement. Der er et køkken og 2 soverum med hver 1 dobbeltseng. Lejligheden har en terrasse. Man kan benytte vaskemaskine og tørretumbler i et fælles vaskeri.

Book ophold

Sommerhus M70273 – Hotel Damgaard

Denne ferielejlighed (Lejlighed 3) er beliggende i stueplan og har plads til 4 personer. Badeværelset er indrettet med brusekabine og en rummelig vask samt skabselement. Der forefindes et køkken og 2 soverum med hver 1 dobbeltseng. Lejligheden har en terrasse. Man kan benytte vaskemaskine og tørretumbler i et fælles vaskeri.

Book ophold

Sommerhus M70274 – Hotel Damgaard

Denne ferielejlighed (Lejlighed 4) er handicapegnet, beliggende i stueplan og har plads til 6 personer. Badeværelset er indrettet med brede døre, brusekabine, en rummelig vask og skabselement samt med god plads til en kørestol. Der er et handicapegnet køkken og 2 soverum med hver 1 dobbeltseng samt 1 dobbelt sovesofa i stuen. Lejligheden har en terrasse. Man kan benytte vaskemaskine og tørretumbler i et fælles vaskeri. For lystfiskere er der lavet en udendørs fiskerenseplads

Book ophold

Sommerhus M70275 – Hotel Damgaard

Denne ferielejlighed (Lejlighed 5) er handicapegnet, beliggende i stueplan og har plads til 4 personer. Badeværelset er indrettet med brede døre, brusekabine, en rummelig vask og skabselement samt med god plads til en kørestol. Der er et handicapegnet køkken og 2 soverum med hver 1 dobbeltseng. Lejligheden har en terrasse. Man kan benytte vaskemaskine og tørretumbler i et fælles vaskeri. For lystfiskere er der lavet en udendørs fiskerenseplads.

Book ophold

Sommerhus M70276 – Hotel Damgaard

Denne ferielejlighed (Lejlighed 6) er beliggende på 1. sal og har plads til 6 personer. Badeværelset er indrettet med brusekabine og en rummelig vask samt skabselement. Der forefindes et køkken og 2 soverum med hver 1 dobbeltseng samt en dobbelt sovesofa i stuen. Lejligheden har en altan. Man kan benytte vaskemaskine og tørretumbler i et fælles vaskeri.

Book ophold

Sommerhus M70277 – Hotel Damgaard

Denne ferielejlighed (Lejlighed 7) er beliggende på 1. sal og har plads til 4 personer. Badeværelset er indrettet med brusekabine og en rummelig vask samt skabselement. Desuden er der 2 soverum med hver 1 dobbeltseng. Lejligheden har altan. Man kan benytte vaskemaskine og tørretumbler i et fælles vaskeri. For lystfiskere er der lavet en udendørs fiskerenseplads.

Book ophold

Sommerhus M70278 – Hotel Damgaard

Denne ferielejlighed (Lejlighed 8) er beliggende på 1. sal og har plads til 4 personer. Badeværelset er indrettet med brusekabine og en rummelig vask samt skabselement og 2 soverum med hver 1 dobbeltseng. Lejligheden har altan. Man kan benytte vaskemaskine og tørretumbler i et fælles vaskeri. For lystfiskere er der lavet en udendørs fiskerenseplads.

Book ophold

Sommerhus M70279 – Hotel Damgaard

Denne ferielejlighed (Lejlighed 9) er beliggende på 1. sal og har plads til 6 personer. Badeværelset er indrettet med brusekabine og en rummelig vask samt skabselement. Der forefindes et køkken og 2 soverum med hver 1 dobbeltseng samt en dobbelt sovesofa i stuen. Der er en altan til lejligheden. Man kan benytte vaskemaskine og tørretumbler i et fælles vaskeri. For lystfiskere er der lavet en udendørs fiskerenseplads.

Book ophold